Home

Spelregelwedstrijd voor eigen leden 6 februari

Logo jubileum 2018

  

 Vrijdag 16 februari 2018 - Spelregelcommissie

5 teams waren dinsdag 6 februari op de been om de jaarlijkse spelregelwedstrijd te doen om op de hoogte te blijven van de regels. Een team uit Valkenswaard was ook aangeschoven. Vooraf werden er 10 schriftelijke vragen gemaakt om de wedstrijd wat op te warmen. Daarna werden op een sheet 5 vragen te voorschijn getoverd waar de deelnemers een keuze hadden om er de juiste uit te kiezen. Hierover ontstond wel eens een discussie. Deze werden netjes beantwoord en uitgelegd door onze spelleider Nick. 

Na een korte pauze waren de beeldfragmenten aan de beurt. Hier werden beelden van wedstrijden getoond. Hier werden overtredingen gemaakt en je kon uit 10 antwoorden de keus maken welke goed was. Bij beide beeldfragmenten was de tijd maar heel kort (5 sec.) om het juiste antwoord te kiezen. Deze mag wat langer zijn. Maar ondanks deze korte tijd werd er behoorlijk gescoord door de deelnemers. Op het veld gaat het tenslotte ook in een fractie van 10e seconden. Toen de laatste deelnemer het antwoord had gegeven had de spelregelcommissie de uitslag vliegensvlug gereed en die luidde als volgt:

5e Het team van Ron Ramaekers met 118 punten
4e Het team van Toon Hendriks met 139 punten
3e Het team van Nico Rensen met 147 punten
2e Het team van Daniel Jansen met 156 punten
1e Het team van Bas van Rijen met 175 punten

Individueel was een oude rot de winnaar. Deze gelukkige winnaar was Peter Houdijk met 63 punten. Pasen is in aantocht, daarom waren Paaseitjes een leuke prijsje, maar daar gaat het uiteindelijk niet om. Spelregelkennis voerde de boventoon en die was er nog wel onder de deelnemers. Verder Pieter, Alex, Lennaert en Nick, bedankt voor de organisatie en hopelijk volgende keer meer teams. Dit is echter een utopie.

Nico Rensen

Clubblad
Arbitraal nr.1 - 2020 

 

KNVB OFFICIAL PORTAAL


AVE logo

 

 

hollandsevelden 29x323De Scheidsrechter
Jaargang 87 | NR. 9 | December 2019

- Activiteiten -

Saturday 04 april 2020