Home

Venlo/Helmond wint NK Veldvoetbal voor scheidsrechters

Logo jubileum 2018

  

 Zondag 17 juni 2018 - Jubileumcommissie
 

Op zaterdag 16 juni vond het NK veldvoetbal voor COVS-teams plaats. Dit werd georganiseerd door COVS Eindhoven en naar ieders tevredenheid, zo bleek tijdens het evenement en bij de mooie woorden die werden gesproken toen de prijzen werden uitgereikt.

De hoofdprijs ging naar het team van Venlo/Helmond. Tweede werd Deventer en de beker voor de derde plaats kwam terecht bij Amsterdam. Er was nog een trofee te vergeven: die voor de meest sportieve ploeg en dat was Rotterdam. 

Het toernooi werd gehouden bij VV Acht, dat zich, vond iedereen, een prima gastheer toonde. Eén van de weinige tegenvallers: liefst zes teams trokken zich om de een of andere reden terug. Geluk bij een ongeluk: hierdoor kon het hele toernooi op (de twee helften van) het hoofdveld worden afgewerkt. Het toernooi begon even na tienen en was rond half vijf ’s middags achter de rug. COVS Eindhoven, dat dit jaar negentig jaar bestaat, hoopte op een zonnige, leuke en sportieve dag. De weergoden en de deelnemers bedienden de jubilaris op zijn wenken.

O ja, COVS Eindhoven deed natuurlijk ook/wel mee. Op een prima start volgden twee nederlagen, waarvan vooral die tegen ...Venlo/Helmond onnodig was (ja echt). De poulefase werd weer afgesloten met een duidelijke overwinning, waarna in de wedstrijd om de vijfde en zesde plaats karaktervol werd afgerekend met Alkmaar. En coach Jack de Kroon, bijgestaan door Thieu Steijvers van zustervereniging Valkenswaard, kon alsnog tevreden zijn.

Foto's (54x)

Eindstand poule A
Eindstand poule B
Finales

- Activiteiten -

Thursday 30 november 2023