Home

COVS Eindhoven behaalt top-5 klassering op het zaalvoetbaltoernooi van Zuid I

Woensdag 9 januari 2019 - Cie Sport & training

Zaterdag 5 januari was het weer zover, het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi van district zuid 1. Dit jaar mocht er in Reusel gestreden worden om deze prestigieuze titel. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Breda, de mannen van coach De Kroon waren nog niet voldoende wakker. Het liep van geen kanten en er werd met maar liefst 8-0 verloren.  Hierna moest tegen Zeeuws-Vlaanderen worden aangetreden, altijd een sterke tegenstander. Door een doelpunt in de laatste minuut werd de eindstand 12-0. Ook de wedstrijd hierna tegen Tilburg werd niet gewonnen, wel werd het eerste doelpunt van de dag gescoord: 9-1. Tot slot stond de derby tegen Valkenswaard op het programma, Valkenswaard was beter. Toch stond Eindhoven heel lang met 1-0 voor. Lennart scoorde een wereldgoal: een stiftje over keeper Van Zuilichem heen die via de onderkant van de lat in het doel plofte. Helaas werd de voorsprong niet behouden en verloor Eindhoven (terecht) met 2-1.

Ondanks de sportieve prestaties was er toch reden tot juichen. Eindhoven ging naar huis met de sportiviteitsprijs, de prijs die in onze ogen het meeste waard is op zo’n dag! 

Tot slot willen we Valkenswaard bedanken voor de goede organisatie en Zeeuws-Vlaanderen feliciteren met de knappe toernooizege!

Eindstand:

  1. COVS Zeeuws-Vlaanderen
  2. COVS Tilburg
  3. COVS Breda
  4. COVS Valkenswaard
  5. COVS Eindhoven.


Foto's (5x)

- Activiteiten -


Monday 21 juni 2021