Home

Smakelijke afsluiting seizoen 2018-'19

Zondag 23 juni 2019 - Redactiecie

Best was het niet wat de OranjeLeeuwinnen op 15 juni lieten zien, maar ze wonnen wel. De WK-wedstrijd die ze speelden tegen Kameroen, werd ook op de voet gevolgd in De Stip. Een aantal leden van onze vereniging, van wie een enkeling zijn partner had meegenomen, was al vroeg naar het clubgebouw gekomen om het duel op tv te zien. Gelukkig werd er gewonnen, maar de sfeer werd er nauwelijks door beïnvloed.

In De Stip werd die zaterdag het seizoen 2018-'19 afgesloten en dat gebeurde op een relaxte manier. Na afloop van het duel van 'onze meisjes' ging de knop om en de aandacht uit naar de barbecue. Met name Hans (Moonen) en Dirk wisten zich wel raad met het opwarmen van het vlees. Ook nadat (zo goed als) alles was verorberd, bleef het gezellig.

Degenen die dachten dat ze deze zaterdag ook een presentje zouden krijgen, omdat ze minstens 75 procent van de trainingen hadden bijgewoond, kwamen bedrogen uit. Dirk liet desgevraagd weten dat er wel iets in aantocht is, maar dat de levering vertraging heeft opgelopen. Kortom, even geduld aub. 

Inmiddels zit ook de laatste training van dit seizoen erop, althans in Eindhoven. Liefhebbers kunnen vooralsnog - op woensdag - wel terecht in Bladel waar de eerder genoemde Hans verantwoorde oefeningen gaat verzorgen.

Hans Janssen
Redactiecie

Clubblad
Arbitraal nr.1 - 2020 

 

KNVB OFFICIAL PORTAAL


AVE logo

 

 

hollandsevelden 29x323De Scheidsrechter
Jaargang 87 | NR. 9 | December 2019

- Activiteiten -

Saturday 04 april 2020