Home

We zijn weer begonnen

Zondag 1 september 2019 - Redactiecie

Dit weekend is de bal weer massaal gaan rollen. Voor veel teams stond de eerste (beker)wedstrijd op het programma en dus ook voor onze leden, voor onze scheidsrechters, zonder wie duels niet door kunnen gaan. En conditioneel zit het wel snor, afgaande op de inzet die de afgelopen weken is getoond op de eerste trainingen.

Vooral afgelopen dinsdag - 27 augustus - was het echt zweten. Niet alleen, omdat het zelfs 's avonds om acht uur nog zomers was. Ook de intensiteit mocht er zijn. Maar jong en oud liet zich niet kisten.

Het was alweer de derde training van dit seizoen en voor een aantal zelfs de vierde. Onlangs mochten ook onze leden meedoen aan de speciale seizoensopening van COVS Tilburg. Speciaal, omdat die plaatsvond in de Loonse en Drunense Duinen, inclusief een pittige bootcamp onder leiding van Boudewijn Ooms (telg van de bekende Tilburgse sportfamilie Ooms). De regen en het rulle zand konden de deelnemers niet deren. 'Voor herhaling vatbaar', zei en dacht menigeen. Na afloop stond voor allen een ook al goed verzorgde lunch klaar in de kantine van Sv SSS in Udenhout. Toen die achter de kiezen zat, kon 'onze' Nick Ooms voor een man of dertig (uit onder meer Tilburg en Eindhoven) tekst en uitleg geven over de zoveelste nieuwe spelregelwijzigingen.

Het was voor hem ook een soort van training, want twee dagen later mocht hij het in onze eigen Stip 'dunnetjes' overdoen. Laat dat maar aan Nick over. Onze scheidsrechters zijn weer helemaal bij. We zijn benieuwd in hoeverre spelers en trainers op de hoogte zijn van alle wijzigingen.

Zie foto's 3x / video 1x (bron Mark van Iersel)

Hans Janssen
Redactie

Clubblad
Arbitraal nr.1 - 2020 

 

KNVB OFFICIAL PORTAAL


AVE logo

 

 

hollandsevelden 29x323De Scheidsrechter
Jaargang 87 | NR. 9 | December 2019

- Activiteiten -

Saturday 04 april 2020