Home

Rabo ClubSupport: Stem op COVS Eindhoven

Dinsdag 6 oktober 2020 - Commercie

Evenals vorig jaar heeft de commerciële commissie van de COVS Eindhoven zich aangemeld bij Rabo ClubSupport. Wat houdt deze campagne precies in? Op de volgende link van de Rabobank kun je meer hierover te weten komen:

Info Rabo ClubSupport 

Om te kunnen stemmen op de COVS Eindhoven dien je wel lid te zijn van de Rabobank regio Eindhoven. Anders dan andere jaren kunnen ook Rabobank-leden stemmen die wonen in Heeze, Geldrop, Nuenen, Son en Breugel, Best, Oirschot en Veldhoven. De Rabobank stelt een aanzienlijk bedrag beschikbaar om te verdelen onder de aangesloten verenigingen en stichtingen. De verdeling hiervan gaat op basis van het aantal stemmen die uitgebracht worden. Daarom doet de commerciële commissie van onze vereniging dé oproep om op COVS Eindhoven te stemmen. Wij willen dit geld besteden om meer jeugdleden naar onze vereniging te trekken, want dat is toch wel hard nodig. Wij zullen hier ons nog meer laten zien bij de jeugdige scheidsrechters om hen te informeren over de voordelen van het COVS Eindhoven lidmaatschap.

Hoe kun je stemmen:
- Log in op je PC via Rabobank inloggen op je PC of kies voor Rabobank APP op je telefoon of je tablet.
- Daarna kiezen voor: Zelf regelen, lidmaatschap, clubsupport, Breng je stem uit.
- Daarna kun je kiezen voor 3 verenigingen of stichtingen. Als je voor onze vereniging wilt stemmen zoek dan op C.O.V.S. Eindhoven.

Help onze bankrekening te spekken middels je stem zodat we ons nog meer kunnen richten op het binnenhalen van jeugdige scheidsrechters.

Namens Jeroen, André en Henk bedankt voor je stem.

- Activiteiten -


Wednesday 27 januari 2021