Home

We gaan weer trainen

Maandag 15 maart 2021 - Bestuur

Vanaf dinsdag 16 maart kan er weer getraind worden op ons vertrouwde veld bij De Stip, ook door leden ouder dan 26 jaar. Zo komen we weer een stapje dichter bij het “gewone” leven. Zoals u weet moet onderling een afstand van 1,5 meter in acht worden genomen. Hier zullen we toezicht op houden! Houdt je je niet aan de regels, dan wordt je verzocht de training te verlaten.

Omdat we geluiden hebben opgevangen dat er ook behoefte is op zondagochtend te trainen, zullen we daarmee starten op zondag 21 maart.

De training staat onder leiding van onze trainers Hans Moonen en Eric Warners. Omdat we te maken hebben met een groep 27- (geen maximaal aantal) en een groep 27+ (groepjes van 4) zullen we het veld in eerste instantie in 4 delen splitsen. Er kunnen per training dus helaas maximaal 12 mensen (27+) deelnemen. Degene die we op dinsdag niet kunnen plaatsen hebben dan voorrang op zondag. Na de eerste trainingen gaan we bekijken of we het aantal kunnen opvoeren afhankelijk van de beschikbare ruimte op het veld en de indeling daarvan.

Het is voor ons even puzzelen maar we gaan proberen de training voor iedereen te faciliteren en doen ons best om alles zo goed mogelijk te regelen.

De trainingen op dinsdag zullen zijn van 19:00 tot 20:00 uur en op zondag van 10:00 tot 11:00 uur.

Faciliteiten rondom het trainen zijn niet beschikbaar: er kan niet worden omgekleed en de kantine is dicht.

De leden die willen komen trainen verzoeken we zich vooraf aan te meldenDit kun je doen door een whatsappbericht naar Lennart Geertsen te sturen (06 - 274 508 93 ). Dit om in kaart te brengen hoeveel deelnemers er komen en om (indien nodig) bron- en contactonderzoek mogelijk te maken.

Mochten er vragen/onduidelijkheden zijn, dan horen we het graag.

Bestuur COVS Eindhoven

- Activiteiten -

Monday 26 juli 2021