Home

Mededelingen bestuur juli 2021

Maandag 19 juli 2021 - Bestuur

Beste leden,

Het is al weer even geleden dat we jullie geïnformeerd hebben over COVS Eindhoven activiteiten. Uiteraard hopen Jeroen, Pieter, Henk, Alex, André, Bas en Lennart dat alles goed met jullie gaat en uiteraard ook voor jullie naasten.

Sinds 7 maart zijn we weer gestart met de trainingen op corona veilige manier en sinds enkele weken zijn we weer bijna op de oude manier aan het trainen, alleen omkleden en douchen is niet mogelijk daar de IndoorSporthal is gereserveerd voor de corona vaccinaties. De verwachting is dat dit t/m begin september door blijft gaan. Afwachten is uiteraard wat voor een impact de nieuwe Delta variant van het corona op onze samenleving heeft. Dus voor ons is het moeilijk vooruit te plannen. Wat we al wel weten is dat we samen met onze zusterorganisatie COVS Valkenswaard de trainingen tijdens de zomervakantie willen verdelen, zoals we dat vorig jaar ook hebben gedaan. Dat betekent dat vanaf woensdag 28 juli a.s. de training zal plaatsvinden bij VV Bladella in Bladel, aanvang 20.00 uur. Hierdoor komt de training op dinsdag 27 juli op ons veld bij De Stip te vervallen ook doordat de gemeente ons veld in het jaarlijkse onderhoud zal nemen. Vanaf ca. 17 augustus zal dit weer opgestart worden. De exacte datum zal ruim vantevoren kenbaar gemaakt worden. De training op de zondagmorgen verandert niets aan nl. om 10.00 uur. We zullen jullie z.s.m. laten weten op welk veld dit zal plaatsvinden.

Ondanks dat het op dit moment nog onduidelijk is hoe onze samenleving er begin september eruit zal zien hebben we toch bedacht om een aantal data van activiteiten in De Stip met jullie te delen:

Dinsdag 14 september de seizoensopening door Nick Ooms waarbij de nieuwe spelregels door hem behandeld zullen worden voor alle leden. Uiteraard laten we ruim van te voren weten of dit door gaat maar noteer dit alvast in jullie agenda;

Maandag 20 september (dus niet dinsdag 21 september) de ALV 2021, hierbij wordt gedacht aan fysiek aanwezig in De Stip, of via teams of net zoals vorig jaar dat de stukken via de mail gestuurd worden waarop jullie kunnen reageren. Uiterlijk 1 maand van te voren (21 augustus) zullen we jullie laten weten op welke wijze dit gebeurt zoals hierboven aangegeven.

Donderdag 2 september a.s. zal er weer een bestuursvergadering plaatsvinden. Als jullie zaken hierin behandeld willen hebben dan graag een email aan onze secretaris Pieter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Rest ons om jullie een fijne vakantie toe te wensen maar het allerbelangrijkste ‘Stay Safe’.

Bestuur COVS Eindhoven

- Activiteiten -

Thursday 28 oktober 2021