Home

Grote Clubactie en Rabo Clubsupport

Dinsdag 12 oktober - Bestuur

Er zijn 2 acties waar onze COVS aan deelneemt nl. de Grote Clubactie en Rabo ClubsupportMet deze 2 acties kunnen we extra gelden genereren waarvoor we extra clubactiviteiten kunnen organiseren. Onze begroting staat al erg onder druk door wegvallen van gelden als de Lotto en vermindering van onze ledenaantallen. De commerciële commissie wil al onze leden en geïnteresseerden in de COVS Eindhoven oproepen om hier aan deel te nemen.

Grote Clubactie 2021
Zoals jullie wellicht uit de media vernomen hebben is de Grote Clubactie 2021 onlangs van start gegaan. De COVS Eindhoven doet hier ook aan mee om zo extra gelden te genereren m.b.t. de verdere ontwikkeling van onze vereniging waarmee het bestuur verder wil werken aan de toekomst zodat dit voor de gehele vereniging een win-win-actie is. Er zijn hierbij grote prijzen te winnen w.o. Euro 100.000,-, een Seat mii Electric of een Keuken Kampioencheque t.w.v. Euro 3.000,-. Er kunnen loten worden gekocht á 3,- per lot waarbij de opbrengsten naar de deelnemende vereniging gaan. Voor verdere informatie kun je raadplegen op de website van de Grote Clubactie:

Grote Clubactie website

Om het jullie te vergemakkelijken heeft de Grote Clubactie speciaal een COVS Eindhoven-QR-code ontwikkeld om loten on-line te kunnen bestellen. Als je deze hieronder met je telefoon scant gaat deze automatisch naar ons gedeelte van de Grote Clubactie website en kun je de loten bestellen.


 

 

 


Scan deze QR-code, bekijk de actie en bestel loten zodat 80% van de opbrengst ten goede komt aan de COVS Eindhoven. 
Als scannen niet lukt kun je ook de volgende link gebruiken: www.clubactie.nl en kies dan voor Koop een lot! en kies dan voor COVS Eindhoven (Veldhoven). Gelijk klikken op deze button ‘koop een lot’ lukt ook.

Rabo ClubSupport
Evenals vorig jaar heeft de commerciële commissie van de COVS Eindhoven zich aangemeld bij Rabo ClubSupport. Wat houdt deze campagne precies in? Op de navolgende link van de Rabobank kun je meer hierover te weten komen: 

Info Rabo ClubSupport

Om te kunnen stemmen op de COVS Eindhoven dien je wel lid te zijn van de Rabobank regio Eindhoven. De Rabobank stelt een aanzienlijk bedrag beschikbaar om te verdelen onder de aangesloten verenigingen en stichtingen. De verdeling hiervan gaat op basis van het aantal stemmen die uitgebracht worden. Daarom doet de commerciële commissie van onze vereniging een klemmend verzoek om op COVS Eindhoven te stemmen. Wij willen dit geld besteden om meer jeugdleden naar onze vereniging te trekken, want dat is toch wel hard nodig. Wij zullen hier ons nog meer laten zien bij de jeugdige scheidsrechters om hen te informeren over de voordelen van het COVS Eindhoven lidmaatschap.

Hoe kun je stemmen?

Login op je PC via Rabobank inloggen of kies voor Rabobank APP op je telefoon of je tablet. 
Daarna kiezen voor: Zelf regelen, lidmaatschap, clubsupport, Breng je stem uit. Daarna kun je kiezen voor 3 verenigingen of stichtingen. Als je voor onze vereniging wilt stemmen zoek dan op C.O.V.S. Eindhoven. Let op: stemmen is mogelijk tot 25 oktober a.s.

Help onze bankrekening te spekken middels je stem zodat we ons nog meer kunnen richten op het binnenhalen van de jeugdige scheidsrechters.

Namens de commerciële commissie en de gehele vereniging alvast bedankt voor ondersteuning van beide acties.

Bestuur COVS Eindhoven

- Activiteiten -

Thursday 28 oktober 2021