Home

Rabo ClubSupport

Dinsdag 6 september 2022 - Commerciële commissie

Evenals vorig jaar heeft de commerciële commissie van de COVS Eindhoven zich aangemeld bij de Rabo ClubSupport. Wat houdt deze campagne precies in? Op de navolgende link van de Rabobank kun je meer hierover te weten komen:

Info Rabo ClubSupport

Om te kunnen stemmen op de COVS Eindhoven dien je wel lid te zijn van de Rabobank regio Eindhoven. Dus vergeet je niet aan te melden als lid van de Rabobank voordat je gaat stemmen. De Rabobank stelt een aanzienlijk bedrag beschikbaar om te verdelen onder de aangesloten verenigingen en stichtingen. De verdeling hiervan gaat op basis van het aantal stemmen die uitgebracht worden. Daarom doet de commerciële commissie van onze vereniging een klemmend verzoek om op COVS Eindhoven te stemmen.

Doel:
In januari 2023 willen wij voor onze leden een Technisch Weekend organiseren waarbij training, spelregels en workshops centraal staan om zo de deelnemers op een hoger nivo te krijgen m.b.t. de voetbalarbitrage. Om zoveel mogelijk leden de mogelijkheid te geven hieraan deel te nemen willen wij de kosten hiervoor zo laag mogelijk houden zodat dit geen belemmering is. De volledige Rabo ClubSupport 2022 opbrengst zal hieraan besteed worden. Door te klikken op de volgende link kun je onze volledige inschrijving bekijken:

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=255638

Hoe kun je stemmen:
Door te klikken op de volgende link kun je exact zien hoe je je stem kunt uitbrengen:

rabo-clubsupport-stemcampagne-2022-van-start-zo-breng-je-je-stem-uit

Let op: stemmen is mogelijk van 5 tot en met 24 september a.s. 
Namens Jeroen, André, ondergetekende en alle deelnemers van het Technisch Weekend bedankt voor je stem.

- Activiteiten -

Thursday 30 november 2023