Home

Overlijden Paul Mulder, Cees Bakkers en Piet Vermeulen

Donderdag 6 april 2023 - Redactie

Beste leden,

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat ons lid en oud-voorzitter Paul Mulder op 5 april j.l. op 82-jarige leeftijd is overleden.

PaulMulder

Paul heeft veel betekend voor onze vereniging en voor de arbitrage in het algemeen. Paul was bestuurslid van COVS Eindhoven van 1990 tot 1997. In de periode 1994 tot 1997 was hij voorzitter. In de tijd dat Paul gemeenteraadslid van Eindhoven was, heeft hij onze belangen behartigd in het kader van het Masterplan Genneper Parken. Paul was een vaste bezoeker van onze jaarvergaderingen en ook bij andere gelegenheden liet hij regelmatig zijn gezicht zien. Zijn vele jaren inzet als wedstrijdofficial, rapporteur, waarnemer, praktijkbegeleider en lid van verschillende arbitrage werkgroepen leverden hem in 2003 de Gouden KNVB-Speld op en in 2019 werd Paul benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB. Vorig jaar is Paul tijdens onze jaarvergadering gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap. De vereniging zal Paul zijn aanwezigheid gaan missen.

Wij wensen familie, vrienden en andere nabestaanden van Paul veel sterkte met dit verlies.

Bestuur en leden SV Brabant-Zuidoost

PaulM3

Begin deze week bereikte ons het bericht dat op 7 april is overleden oud-lid Cees Bakkers. Cees was oud-voorzitter van COVS Valkenswaard.

Ook begin deze week bereikte ons het bericht dat op 8 april is overleden oud-lid Piet Vermeulen. Piet was ruim 40 jaar lid van COVS Valkenswaard en was onlangs vanwege gezondheidsredenen gestopt.

 

- Activiteiten -

Wednesday 27 september 2023