Gegevens vereniging

Gegevens vereniging

Correspondentieadres : Hazelaar 55, 5664 VG  Geldrop (06 - 284 66 602)

E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website : www.covseindhoven.nl

Clubhuis De Stip : Bram Venemanlaan 5, Eindhoven (040 - 202 69 32, b.g.g. 06 - 284 66 602)

Parkeren clubhuis De Stip: Zie Parkeervoorzieningen GENNEPER PARKEN. Advies: ondergrondse P-garage van Fontys Sporthogeschool.

Bankrekening (IBAN) : NL36 INGB 0001 1373 76 t.n.v. penningmeester COVS Eindhoven

Inschrijfnummer Kamer van Koophandel : 40236533

Redactie : Hazelaar 55, 5664 VG, Geldrop (06 - 284 66 602), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Meldpunten en telefoonnummers weekenddiensten KNVB Zuid I

De weekenddienst verwerkt alle afmeldingen vanaf vrijdagmiddag 12:00 uur

Zaterdag 06 - 126 349 68
Zondag 06 - 126 352 02
Rapporteurs en begeleiders 06 - 300 457 42

Noodnummer KNVB (bereikbaar 24/7):
Voor acute noodgevallen zoals vechtpartijen, bedreigingen, mishandelingen of

andersoortige voorvallen van ernstige agressie. Advies: Sla dit nummer op in

de telefoon zodat je het snel kunt bellen in geval van nood op of rond het voetbalveld.

0800 - 229 95 55

Meldpunt wanordelijkheden (negatieve ervaringen die ergernis geven)

www.knvb.nl/meldpunt

 

 Wat hebben wij u te bieden 

Training                               

  

Eénmaal per week kunt u onder leiding van deskundige oefenmeesters trainen. Deze trainingen zijn afgestemd op scheidsrechters en vinden plaats op elke dinsdagavond van 19:15 tot 20:45 uur op het grasveld naast onze accomodatie De Stip in de GENNEPER PARKEN. De trainingsperiode loopt vanaf de eerste dinsdag in augustus tot medio juni het jaar erop.

 

 Spelregels

Onze spelregelcie houdt u door middel van publicaties in clubblad Arbitraal en de via deze site op de hoogte van de KNVB-voetbalspelregels. Daarnaast organiseert zij enkele keren per jaar spelregelavonden. Deze avonden zijn niet alleen leerzaam maar ook gezellig. Onze spelregelteams doen mee aan de districts- en landelijke COVS-wedstrijden.

 

Ontspanning                              

De ontspanningscie organiseert diverse gezellige activiteiten zoals bowlingavonden, kerst- en paasbingo's, maandelijke kaartavonden en seniorenbijeenkomsten. Zie de activiteitenkalender voor een actueel overzicht.

 

Sport

Onze verengingen brengt ook zaalvoetbal- en veldvoetbalteams op de been die meedoen aan de jaarlijkse COVS-toernooien. Organisatie ligt in de handen van de commissie Sport & Training.

 

Clubblad Arbitraal                                      

Tienmaal per jaar ontvangen de leden het digitale clubblad Arbitraal. Een papieren versie gaat naar alle voetbalverenigingen in de regio, de COVS-groepen in het district en naar de KNVB-Zuid I. In ons clubblad vindt u niet alleen belangrijke zaken uit de scheidsrechterswereld maar ook bestuursmededelingen, aankondiging van diverse activiteiten, amusante verhalen en adviezen ter voorkoming van blessures.

 

Begeleiding

Onze verenging heeft een groot kader van ervaren scheidsrechters en rapporteurs. Deze mensen worden ook ingezet om nieuwe leden op weg te helpen in het leiden van wedstrijden. Ook indien u enige tijd fluit en behoefte denkt te hebben aan extra begeleiding, kunt u om advies vragen. In geval van (onverhoopte) molestatie kunt u de COVS vragen om bijstand zowel sociaal als juridisch maar ook bij mondelingen behandelingen van tuchtzaken. Ook voor beroeps- en bezwaarschriften naar aanleiding van rapporten kunt u de COVS inschakelen.

 

Toegang FC Eindhoven

Geen gratis toegang meer.

De Stip

De vereniging bezit een eigen accommodatie van 250 m2 genaamd De Stip. De Stip ligt midden in de GENNEPER PARKEN aan de Bram Venemanlaan 5 naast het Indoor Sportcentrum Eindhoven en achter de Fontys Sporthogeschool. Er worden ook KNVB-cursussen gegeven. Na de trainingen bent u van harte welkom. Voor meer info zie De Stip.